8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăLudovic Orban: „Florin Cîțu este un pion care poate fi sacrificat oricând"

Ludovic Orban: „Florin Cîțu este un pion care poate fi sacrificat oricând”

Ludovic Orban a declarat joi la Parlament că Florin Cîțu este doar un pion care poate fi sacrificat de președintele Klaus Iohannis. Acesta a precizat că PSD l-a preferat pe Cîțu președinte PNL pentru că știe „că le va fi ușor să treacă cu tancul” peste actualul premier:

„Florin Cîțu este un pion care poate fi sacrificat oricând. Refolosit în alte scopuri. Dacă își dă demisia nu va mai fi el interimar pe toată perioada investirii Guvernului, ceea ce mă îndoiesc. Domnul Cîțu ține foarte mult la funcție.

Trebuia să își dea demisia în momentul în care USR-PLUS a decis să se retragă din coaliție și a spus clar că nu va mai veni în coaliție cât va fi Cîțu premier. Asta înseamnă să fii om de stat și să pui interesul României înaintea interesului personal. Inclusiv jocul PSD-ului a fost un joc prin care l-a ajutat pe Cîțu să fie președinte PNL pentru că le este foarte ușor să treacă cu tancul peste Cîțu”, a spus Orban.

Întrebat despre opțiunile președintelui, Ludovic Orban a precizat:

„Nu sunt o cucuvea care să locuiască la Cotroceni și care să poată să intuiască gândurile președintelui”.

Cele mai citite

Schimbarea din administrație, marea deziluzie

A trecut mai bine de un an de la schimbarea celei mai mari părți a administrației publice locale din Capitală. Bucureștenii au sperat într-o schimbare...

Făuritorii României Mari

Iuliu Maniu a fost sufletul acțiunii, iar Regina Maria ziditoarea României Mari

Americanii trimit elicoptere în România. Vor apăra Flancul Estic

Americanii trimit elicoptere în România, în cadrul Operațiunii Atlantic Resolve, menită să protejeze Flancul Estic al NATO. Forțele Terestre ale SUA trimit în România...
Ultima oră
Pe aceeași temă