23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportFotbalLotul României pentru amicalul cu Liechtenstein. Selecționerul nu se poate baza pe...

Lotul României pentru amicalul cu Liechtenstein. Selecționerul nu se poate baza pe 4 jucători importanți

Selecționerul României, Edward Iordănescu, a anunțat lotul pentru meciul amical cu Liechtenstein, care va avea loc în această seară, de la 21:00, pe Stadionul „Steaua” din Capitală.

Pentru ultimul test înainte de Campionatul European din Germania, selecționerul se va baza pe un lot de 24 de jucători.

Andrei Burcă, Denis Alibec, Răzvan Marin și Adrian Rus nu fac parte din lot din cauza unor probleme de ordin medical.

Cea mai gravă problemă pare să o aibă Alibec, dar selecționerul speră ca acesta să fie apt la ora primului joc de la EURO 2024, contra Ucrainei. Meciul România – Ucraina se va disputa pe data de 17 iunie, de la ora 16.00, la Munchen.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă