11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

VIDEO Dezbatere Referendum – Argumente Pro și Contra

Dezbaterea a avut loc în sala DaVinci din mall-ul Platinia Shopping Center (Calea Mănăștur, nr. 2-6, Cluj-Napoca). Acest eveniment a pus față în față susținători și oponenți ai revizuirii Constituției. Calea referendară este cel mai important prilej pentru o democrație sănătoasă ca cetățenii să dezbată pe un subiect foarte important.

Invitați: Adrian Papahagi, Mihail Neamțu, Cristi Danileț și Claudiu Turcuș.

Întâlnirea va ține cont de regulile unei dezbateri, fiecare vorbitor având un timp alocat pentru întrebările adresate. Pentru o bună desfășurare a dezbaterii, dialogul va fi condus de un moderator și va avea trei părți:

1. Întrebări încrucișate între tabere (în cadrul acestei secțiuni cele două tabere vor adresa alternativ câte patru întrebări celeilalte tabere). Timpul de răspuns va fi de patru minute, după care, tabăra care a adresat întrebarea va avea la dispoziție trei minute să intervină.

2. Două întrebări din partea publicului pentru fiecare tabără (răspuns trei minute/întrebare). Două întrebări pentru fiecare tabără primite de pe Facebook (răspuns trei minute/întrebare).

3. Două întrebări din partea moderatorului pentru fiecare tabără (răspuns trei minute/întrebare).

Având în vedere capacitatea sălii (240 locuri), accesul în sală se face pe baza înscrierii telefonice – 0748 129 525.

Ultima oră
Pe aceeași temă