9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăLiberalii au decis delegația pentru Cotroceni și propunerea de premier

Liberalii au decis delegația pentru Cotroceni și propunerea de premier

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu”, transmite prim-vicepreședintele formațiunii Iulian Dumitrescu.

„Decizia BEx al PNL, luată în unanimitate, e una clară: propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru este președintele partidului, Florin Cîțu. Aceasta este propunerea cu care vom merge la consultări, la Cotroceni”, transmite Iulian Dumitrescu, conform jurnalul.ro.

El adaugă că liderii liberali au convingerea că vor genera o majoritate în jurul PNL.

Președintele Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru desemnarea unui nou candidat pentru funcția de prim-ministru pentru ziua de joi, începând cu ora 11.00.

Guvernul Cioloș nu a întrunit miercuri numărul necesar de voturi pentru a fi învestit.

Delegația PNL va fi formată din Florin Cîțu și cei 4 prim-vicepreședinți

Partidul Naţional Liberal va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o delegaţie formată din preşedintele partidului, Florin Cîţu, şi cei patru prim-vicepreşedinţi.

Potrivit unei decizii a Biroului Executiv al PNL, delegaţia pentru consultările de la Cotroceni este formată din Florin Cîţu, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

Cele mai citite

Schimbarea din administrație, marea deziluzie

A trecut mai bine de un an de la schimbarea celei mai mari părți a administrației publice locale din Capitală. Bucureștenii au sperat într-o schimbare...
Ultima oră
Pe aceeași temă