37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInternaționalLa un pas de tragedie: Un avion al Southwest Airlines a efectuat...

La un pas de tragedie: Un avion al Southwest Airlines a efectuat o manevră periculoasă la aterizare în Hawaii

Un avion de pasageri al Southwest Airlines a dat emoții pasagerilor după ce a efectuat o manevră periculoasă în apropierea aeroportului din Hawaii. Aparatul de zbor a coborât foarte rapid, a întrerupt aterizarea și a ajuns foarte aproape de suprafața oceanului. Autoritățile au deschis o anchetă, potrivit Antena 1.

Ancheta a fost lansată după ce Boeing 737 MAX 8 de la Southwest Airlines s-a apropiat „la 400 de metri” de Oceanul Pacific, potrivit Sky News, citat de Mediafax. Incidentul a avut loc pe 11 iunie. Avionul a coborât foarte rapid și apoi a urcat în apropierea coastei Hawaii.

Se pare că aterizarea a fost întreruptă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Echipajul a fost avertizat despre apropierea de apă. Nu au fost persoane rănite. Incidentul este investigat de Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor.

VIDEO. Panică în timpul zborului! Un bărbat a deschis ușa pentru ieșirea de urgență

Un bărbat neidentificat, în vârstă de 38 de ani, a creat haos în noaptea de duminică (26 noiembrie), folosind ieșirea de urgență a unui avion al companiei Southwest Airlines pe Aeroportul Internațional Louis Armstrong New Orleans.

Martorii oculari au filmat pasagerii panicați care voiau să coboare din aeronavă, după ce bărbatul a deschis brusc ieșirea de urgență și a sărit pe pistă. Nimeni nu a fost rănit.

Personalul aeroportului a intervenit prompt și l-a reținut pe individ până la sosirea autorităților pentru a-l lua în custodie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă