23.5 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Cluj. Hoții au fugit cu 12.000 de lei

Având fețele acoperite şi sub ameninţare, hoții au reuşit să sustragă 12.000 de lei, dar au fost prinşi de poliţişti după puţin timp de la comiterea faptei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Cluj, transmis joi, un tânăr de 24 de ani, care, în urma unei înţelegeri prealabile cu angajatul unei săli de jocuri, a reuşit, miercuri noaptea, să sustragă 12.000 de lei din seiful societăţii, a fost prins şi reţinut.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunţa faptul că o persoană, care avea faţa acoperită, a pătruns în incinta localului public şi, prin ameninţarea angajatului societăţii cu un corp ascuţit, a reuşit să sustragă peste 10.000 de lei din seif, după care a fugit. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi, în scurt timp de la sesizare, au reuşit să identifice un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Dej, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Mărăşti, din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul citat.

Pe parcursul cercetărilor, tânărul a recunoscut fapta şi a restituit banii sustraşi, respectiv 12.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că între tânărul depistat şi angajatul societăţii exista o înţelegere prestabilită pentru a sustrage banii rezultaţi din încasări.

Tânărul care a furat banii a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar angajatul societăţii, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Sălaj, este cercetat de către poliţişti.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă