13.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Vlad Cosma face noi dezvăluiri despre fostul procuror DNA Mircea Negulescu

„Mesajele acestea, din 10 noiembrie 2014, sunt de fapt cu două zile înainte ca domnul Alexe să vină la Înalta Curte şi să dea o declaraţie mincinoasă, lucru care a ieşit la iveală în anul 2018, acum, în luna februarie, când a avut curaj să vină în faţa completului de cinci judecători şi să confirme faptul că a minţit în ceea ce ne priveşte. (…) Eu nu sunt singurul care i-a înregistrat pe aceşti procurori din Ploieşti, foarte mulţi oameni deţin astfel de probe şi mă bucur că ies la iveală. (…) Atât Răzvan Alexe, cât şi mai mulţi martori din dosarul nostru au fost constrânşi de procurorii Negulescu şi Onea să facă aceste declaraţii mincinoase. Partea bună este că după ce domnul Negulescu a fost exclus din magistratură, aceştia oaneni au avut curajul să vină şi să spună adevărul. Este cel mai important lucru şi mă bucur că ies la lumină astfel de dovezi. Mai există şi altele”, a declarat fostul deputat Vlad Cosma, într-o intervenţie la Antena3.

„Negulescu: – Zice lucica sa zici ca banii ia luat cosma. Ai inteles da

Răzvan Alexe: Nu am cum sa mint in halul asta

Mircea Negulescu: Ba da

Răzvan Alexe: Nu sunt credibil. Si o sa-mi scoata recunoasterea

Mircea Negulescu: Tu faci cum zice lucica daca vrei sa fie bine. Daca nu o sa te arda. Stai ca te sun sa iti zica el direct”, este discuţia dintre Mircea Negulescu şi omul de afaceri Răzvan Alexe, prin intermediul aplicaţiei Whatsapp, redată la Antena 3.

Judecătorii instanţei supreme vor anunţa, pe 22 martie, decizia definitivă în dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de corupţie. DNA a cerut pentru cel dintâi condamnarea la patru ani şi opt luni de închisoare, în vreme ce pentru cel din urmă menţinerea primei pedepse, de opt ani.

Ultima oră
Pe aceeași temă