14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Vanghelie la DNA: Am fost chemat în calitate de talentat. Zilele următoare apar lucruri frumoase

UPDATE 16,30:  Fostul primar PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, la ieşirea de la sediul DNA, că a fost chemat „în calitate de talentat” şi a mai susținut că în zilele următoare „vor apărea nişte lucruri frumoase”.

„Am venit în calitate de talentat. Păi ce pot să vin eu, ce pot să vin atâta timp cât eu spun de dimineaţa până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu funcţionează, oamenii de afaceri s-au dus dracului, unii sunt fugiţi din ţară, alţii sunt morţi, politicieni nu mai există, avem prim-miniştri şi miniştri din Teleorman. E totul minunat. Şi venim şi noi pe aicea (pe la DNA-n.r). E singura instituţie care funcţionează în România, asta trebuie de aplaudat poate”, a declarat fostul edil, la ieşirea de la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Chestionat despre înregistrările care au apărut în presă în ultima perioadă, Marian Vanghelie a spus că „în următoarele zile, apar nişte lucruri frumoase”.

„Eu vă zic că o să apară, nu că fac eu. Nu vedeţi că apar ele singure?”, a completat fostul primar.

—————————–

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 al Capitalei, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie, potrivit AGERPRES.

Ultima oră
Pe aceeași temă