29.2 C
București
luni, 27 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInvestigații România LiberăVicepreședinta Curții de Apel București, surprinsă în scene de amor la birou,...

Vicepreședinta Curții de Apel București, surprinsă în scene de amor la birou, vrea să ajungă la ICCJ- Exclusiv

Un nou scandal în Justiție. Protagonista este judecătoarea Croitoru Steluța Mirela – vicepreședinte al Curții de Apel București, implicată în scandal sexual, vrea să promoveze la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ).

Mirela Steluța Croitoru vânează acum funcții mai înalte și țintește să ajungă la ICCJ, după ce și-a făcut de cap la Curtea de Apel. Judecătoarea a fost deja admisă ca fiind eligibilă pentru ICCJ. Detalii aici.

Cum câștigă bani Croitoru Steluța Mirela

Plătită lunar cu suma de 20.000 de lei, Croitoru Steluța Mirela formulează cereri de ajutor public judiciar cu privire la taxe judiciare de timbru în sume foarte mari, cereri care îi sunt admise de Judecătoria Ploiești. Potrivit unor surse România Liberă, judecătoarea Croitoru face cereri neîntemeiate de reexaminare ajutor public judiciar din care câștigă sume uriașe. Detalii aici. Un alt dosar din 2020 aici. Un nou dosar din 2021 aici.

De altfel, acesta ar fi obiceiul apropiaților Liei Savonea. Și fosta vicepresedinta a Curții de Apel București, Ghica Alina, a înțeles să procedeze la fel în anul 2012 când a cerut ajutor public judiciar în procesul pe care îl avea cu soțul său.

Soțul vicepreședintei Curții de Apel, condamnat

Revenind la cazul vicepreședintei Curții de Apel, Croitoru Steluța Mirela a fost descoperită chiar de soțul ei că îl înșela. Bărbatul a fost condamnat în 2019 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieții private și pentru violență în familie. Colonelul i-a pus în geantă un dispozitiv de înregistrare de unde a aflat din înregistrări că îl înșela cu un grefier chiar la biroul ei.

Soțul Steluței Croitoru i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu capul de podea. Pe lângă închisoarea cu suspendare, acesta a primit și alte pedepse complementare cum ar fi: interdicția de a se apropia de fosta soție la mai puțin de 500 de metri timp de 3 ani. Detalii despre sentință aici.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ministerul Paraginării

La distanță de câțiva ani mai apare câte un tânăr român care realizează o mare performanță, doar prin propriile resurse, și ne amintim că...

Vicepreședinta Comisiei Europene vine în România pentru a discuta despre libertatea presei

Vicepreședinta Comisiei Europene, Vĕra Jourová, vine în România pentru a discuta despre libertatea presei. Vizita în România este programată în perioada 27 - 28...

Bode: Prințul Paul a fost prins la Paris

Ministrul de interne, Lucian Bode a anunțat că astăzi a fost reținut prințul Paul. ,,Avem, în exclusivitate, o fotografie cu prințul căutat de autorități,...
Ultima oră
Pe aceeași temă