21.1 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Un mort și doi răniți în județul Tulcea, după o încăierare pe stradă

Un bărbat de 40 de ani a murit, iar alți doi au fost răniți în timpul unei încăierări care s-a produs în orașul Babadag din județul Tulcea, a anunțat, duminică dimineață, Poliția Română.

Incidentul s-ar fi produs spontan, sâmbătă seară. În încăierare au fost implicate în total șapte persoane cu vârste între 16 şi 52 de ani.

„În urma conflictului, au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi, de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat un comunicat al IPJ Tulcea.

Cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Pentru a preveni agravarea conflictului, la locul incidentului au fost trimiși luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea precum şi jandarmi. Zona este monitorizată în continuare pentru a se preveni faptele antisociale.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă