9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Scandal pe un fond de vânătoare din Dolj. Un bărbat a ajuns la Spital după ce a fost împușcat

Un scandal iscat între mai mulți paznici de vânătoare și persoane aflate la braconaj s-a lăsat cu victime în zona localității Teasc, județul Dolj. În timp ce se aflau în patrulare, șase paznici de vânătoare au depistat mai multe persoane care vânau ilegal iar între cele două tabere a izbucnit un scandal.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj care au stabilit faptul că în extravilanul comunei Teasc, ar fi izbucnit un conflict între paznicii de vânătoare şi persoanele depistate, în urma căruia un bărbat de 45 de ani, paznic de vânătoare, a suferit leziuni pentru care a necesitat acordarea de îngrijiri medicale fiind transportat la spital de către un echipaj SMURD, conştient şi cooperant. De asemenea, în timpul conflictului au fost provocate distrugeri unui autoturism.”, a anuțat IPJ Dolj.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați că la Spitalul Județean de Urgență Craiova s-a prezentat un bărbat de 35 ani care prezenta o plagă împușcată. Cercetările au arătat că acesta era unul dintre cei suprinși la braconaj.

„Din primele verificări efectate, poliţiştii au stabilit că în timpul conflictului, paznicul de vânătoare ar fi tras două focuri de avertisment în aer şi unul către bărbatul de 35 de ani cu arma utilitară de pază deţinută ca armă de serviciu de către acesta.”, au precizat polițiștii.

Ultima oră
Pe aceeași temă