11.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Pușcăriașul prins fără mască în tren care a mușcat un polițist, din nou după gratii

Un bărbat găsit duminică într-un tren în județul Constanța fără bilet și fără să poarte mască a devenit violent la adresa șefului de tren care a solicitat intervenția Poliției. Cum acesta nu se potolea și a refuzat să se legitimeze, a fost nevoie de încătușarea sa pentru a fi coborât din tren și dus la sediul Poliției TF Mangalia pentru verificarea identității.

Bărbatul s-a opus încătușării și în încăierarea cu polițiștii a reușit să-l muște pe unul dintre aceștia de antebrațul stâng, partea superioară. Polițistul a avut nevoie de îngrijiri medicale dar se află în stare bună, stabilă, a comunicat ulterior IPJ Constanța.

În urma verificării identității bărbatului violent s-a stabilit că acesta fusese eliberat în cursul zilei din Penitenciarul Poarta Albă și că este infectat cu virusul HIV.

El are acum dosar penal pentru infracţiunile de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în cursul zilei de luni instanței pentru a fi ținut după gratii 30 zile.

Ultima oră
Pe aceeași temă