11.3 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Președintele CNATDCU: Academia de Poliție nu pune la dispoziție teza lui Despescu

Într-un interviu acordat “România liberă”, Ioan Aurel Pop afirmă că Academia de Poliție nu a pus la dispoziția Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) teza de doctorat a secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Bogdan Despescu, suspectă de plagiat.

“Chestiunea este în lucru și nu poate înainta nu doar din cauza pauzei generate de încheierea vechiului mandat și de alegerile noilor comisii, a panelurilor și a noului Consiliu General, ci și de lipsa de la dosar a poziției Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Conform procedurii aflate în vigoare la data semnalării plagiatului, este absolută nevoie de prezența la dosar a acestei piese, adică a poziției universității în cauză. Vom relua solicitarea imperativă a acestui document în septembrie 2020”, afirmă președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care prezidează și ședințele CNATDCU..

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă