9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Marcel Vela: Toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare

Marcel Vela, ministrul de Interne, dă asigurări că are situația sub control după ce mai mulți subaterni și prieteni ai celui omorât cu lovituri de cuțit au jurat că se vor răzbuna prin acțiuni sângeroase. Oficialul le-a transmis un mesaj cât se poate de clar, anunțând că structurile Ministerului de Interne sunt pregătite să intervină dacă situația o va cere.

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control. Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce și vor avea asemenea idei năstrușnice, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România.”, a anunțat Marcel Vela.

Polițiștii sunt în alertă maximă și se așteaptă ca după înmormântarea celui ucis să aibă loc încercări de răfuieli între clanurile interlope. La nivel național situația este tot mai tensionată iar clanurile gonite din Europa de măsurile dure impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus încep să-și dipute din ce în ce mai violent influența și controlul în mai toate zonele din România.

„Pe lângă activitatea pe care o desfăşurăm în combaterea epidemiei – MAI, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Jandarmeria, Serviciul de Acţiuni Speciale – suntem implicaţi şi în combaterea infracţionalităţii. Aşa cum am spus încă de la începutul mandatului meu, toleranţă zero faţă de infracţionalitate.”, dă asigurări Marcel Vela.

Ultima oră
Pe aceeași temă