23.1 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiInvestigații România LiberăLucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, stă cu banii la saltea sau la...

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, stă cu banii la saltea sau la prieteni

Lucian Isar, din luna februarie reprezentantul României la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, are mai multă încredere în amici și alege să-și păstreze banii la saltea decât să-i depună în conturi, potrivit unui material publicat de justnews.ro.

Soțul Alinei Gorgiu, senator PNL, figurează, conform declarației de avere a soției sale datată 4 iunie 2020, cu o creanță de 100.000 lei la un avocat și are date cu titlul de împrumut unor persoane fizice suma de 150.000 dolari și suma de 120.000 euro. Și soției sale acesta i-a împrumutat suma de 382.000 dolari.

Jurnaliștii de la justnews.ro cred că motivul ținerii banilor pe la amici ori la saltea este legat de executările silite ale lui Lucian Isac, cel care ar fi pierdut prin acest procedeu un apartament cu două camere în Suceava și un autoturism Seat. În plus, el trebuie să achite 1,7 milioane lei, plus penalități calculate din mai 2019 după o dispută pierdută în instanță cu Banca Comercială Feroviară SA.

Cele mai citite

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 168: țara vecină spune că Moscova dorește racordarea centralei din Zaporojie la Crimeea

UPDATE, ora 09:44: Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de Moscova,...

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă