10.9 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLimuzină de lux electrică, furată din Germania și depistată la vamă în...

Limuzină de lux electrică, furată din Germania și depistată la vamă în România

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați au descoperit în timpul controlului documentelor unui autoturism marca Audi E-Tron la volanul căruia se afla un cetățean bulgar că mașina figura în baza de date ca fiind furată din Germania în data de 14 noiembrie, cu doar câteva ore înainte de intrarea acesteia în România.

Șoferul în vârstă de 48 ani aflat la volanul mașinii cu an de fabricație 2020 le-a spus polițiștilor de frontieră că nu este proprietarul mașinii și că asigura doar transportul autoturismului, fără a ști că ar fi furat ori implicat în vreun litigiu.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, un SUV pur electric, în valoare de 486.900 de lei (100.000 euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.”, a anunțat duminică Poliția de Frontieră.

Cele mai citite

Se schimbă legea RCA. Șoferii vor primi amenzi de 10.000 de lei

Șoferilor li se pregătesc noi amenzi ce vor fi adoptate în Parlament. Este vorba despre amenzi mai mari pentru cei care nu dețin polițe...

Îți dorești un birou impecabil? Alege accesorii și instrumente de birou personalizate

Biroul tău nu este doar un simplu spațiu de lucru. Este un loc în care petreci cel puțin 8 ore în fiecare zi. Un...

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...
Ultima oră
Pe aceeași temă