7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăHarry a vorbit din nou. Ce-l ține lângă Meghan

Harry a vorbit din nou. Ce-l ține lângă Meghan

Vestea bună este că cei trei sunt bucuroși că măcar au reluat dialogul, dar deocamdată nu a fost productiv.

Harry și Meghan Markle s-au cunoscut pentru prima dată la un ”blind date:
 „Am fost prezentați de fapt de un prieten comun”, a dezvăluit Harry în timpul primului interviu al cuplului la BBC, odată cu anunțul lor de logodnă. S-a speculat fie că prietena lui Harry, Violet von Westenholz, este cea care le-a făcut cunoștință, fie că ar fi fost designerul de modă Mischa Nonoo.

În ciuda notorietății prințului Harry, Markle spune că nu avea multe idei preconcepute despre cine era acesta înainte de a se întâlni. „Pentru că sunt din State, nu ai aceeași înțelegere a ceea ce înseamnă familia regală”, a explicat ea în timpul unui interviu de la BBC. „Nu știam prea multe despre el, așa că singurul lucru pe care l-am întrebat prietenului nostru comun când a spus că vrea să ne facă cunoștință, a fost: „Păi este drăguț? ”Pentru că, dacă nu era așa, nu ar mai fi avut sens.”

 „Ne-am întâlnit pentru o băutură”, a spus Markle, „și apoi ce a urmat a fost foarte repede:„ Ei bine, ce facem mâine? Ar trebui să ne întâlnim din nou ”.

Harry a știut că ea este aleasa , de „prima dată când ne-am întâlnit”.

Cei doi au avut o a doua întâlnire rapid, iar prințul Harry a invitat-o apoi pe Meghan să-l însoțească într-o călătorie în Africa, peste doar trei sau patru săptămâni mai târziu. „Am reușit să o conving să vină și să mi se alăture în Botswana. Acolo ne-am petrecut timpul, campând sub stele”, a spus Harry, despre expediția lor romantică. „Atunci am fost cu adevărat singuri, ceea ce a fost crucial pentru mine pentru a mă asigura că avem șansa de a ne cunoaște”.
A urmat o perioadă liniștită.

Harry este binecuvântat cu Meghan 

După patru luni de întâlniri discrete, în 31 octombrie 2016 s-a aflat că prințul Harry se întâlnește cu o actriță americană. Harry este „mai fericit decât a fost de mulți ani” și este „binecuvântat” de Meghan, scria Sunday Express. În aceeași zi, ea a postat pe Instagram o fotografie sugestivă cu două banane apropiate, aluzie la noua iubire din viața ei.
În noiembrie 2016, Vancouver Sun a publicat un interviu cu Meghan și, deși a evitat orice mențiune despre Harry, ea a spus bucuroasă: „Așadar, ceașca mea s-a umplut și sunt cea mai norocoasă fată din lume!”
Harry i-o prezentase deja tatălui său, prințul Charles.
Harry confirmă public relația cu Meghan pe 8 noiembrie 2016 și cere presei să oprească „valul de abuzuri și hărțuire” care fusese îndreptat împotriva prietenei lui.
Cuplul nu s-a lăsat intimidat de ceea ce scria presa și s-a preocupat doar de propria lor relație.
Chiar și fratele său, prințul William vine cu o declarație în apărarea lui Harry spunând că fratele său trebuie să aibă voie să-i apere pe cei dragi.
Harry și Meghan se apropie și mai mult și sunt văzuți din ce în ce mai des împreună,
admirând chiar luminile de Crăciun din Piccadilly Circus.
Regina Elisabeta își manifestă sprijinul pentru cei doi, fiind „încântată să-l vadă pe Harry într-o relație iubitoare”, conform unei surse din anul 2016.
Meghan a vorbit despre întâlnirea cu regina în timpul interviului lor de la BBC. “Este incredibil să o poți cunoaște prin ochii lui, nu doar cu onoarea și respectul său față de ea ca monarh, ci și prin dragostea pe care o are pentru ea ca bunica lui. Este o femeie minunată”.
Cei doi petrec Crăciunul cu propriile lor familii, iar Anul Nou împreună la Londra.
La începutul anului 2017, Harry și-a prezentat iubita cumnatei sale Kate Middleton și prințesei Charlotte la apartamentul din Palatul Kensington. Potrivit revistei Us Weekly, Kate și Markle „s-au înțeles de minune”.
Prima apariție publică a cuplului a fost la gala Audi Polo Challenge din Ascot, Anglia, în primăvara lui 2017. În octombrie 2017, Meghan Markle l-a însoțit pe prințul Harry la un eveniment regal oficial, ceremonia de deschidere a Jocurilor Invictus.
După luni de speculații, prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat în sfârșit logodna pe 27 noiembrie 2017.
Zeci de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit nunta lor la Castelul Windsor pe 19 mai 2018. Au avut oaspeți de renume precum Oprah, David și Victoria Beckham și, bineînțeles, familia regală, dar toate privirile le-a atras mireasa.
Pe 6 mai 2019, a sosit pe lume Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al șaptelea la tronul regatului.
Anul 2020 a adus ieșirea neașteptată a cuplului din scena regală și începutul unei noi vieți în SUA.
Acum ei așteaptă un al doilea copil. Povestea continuă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă