14.7 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Dragomir: De ce DIICOT i-a lăsat să plece în Israel pe cei doi suspecți din dosarul Black Cube

Într-un mesaj postat, joi, pe blogul personal, locotenent – colonelul (r) Daniel Dragomir îl întreabă pe șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, „de ce i-a anchetat pe reprezentatii BlackCube din Israel ca suspecti si nu a cerut extradarea lor?”, și, pe de altă parte, „din ce motiv i-a lasat pe cei doi angajati BlackCube sa plece in Israel?”.

Daniel Dragomir susține că, imediat după ce el, personal, a fost reținut la sediul DIICOT, un procuror din această instituție i-ar fi făcut o propunere de colaborare.

„Reținerea mea, arestarea și acest dosar este un abuz de drept care dureaza de un an și jumătate. (…) Cât despre cooperarea mea pe care și-o dorește, îl asigur că nu voi coopera niciodată cu o instituție abuzivă care a vrut să mă distrugă și să îmi închidă gura”, conchide Daniel Dragomir.

Dosarul Black Cube este cel în care doi angajați ai acestei companii, cetățeni israelieni, ar fi venit în România pentru a o spiona pe Laura Codruța Kovesi, procurorul – șef al DNA.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă