11.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Dragnea a cerut strămutarea procesului în care cere eliberarea condiționată

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a cerut strămutarea procesului în care a solicitat să fie eliberat condiționat din închisoare.

Cererea de strămutare a fost depusă la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), iar magistrații CAB ar urma să se pronunțe asupra acestei cereri în cursul zilei de marți, 18 mai 2021.

O zi mai târziu, miercuri, 19 mai, ar urma să se judece cererea de eliberare condiționată. Dacă nu se aprobă strămutarea, această cerere de eliberare condiționată se va judeca la Tribunalul Municipiului București.

Anterior, la data de 27 aprilie 2021, Judecătoria Sectorului 5 respinsese cererea de eliberare condiţionată depusă de avocatul lui Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD este acum închis la Penitenciarul Rahova, pentru a executa o pedeapsă de trei ani şi jumătate de detenție în dosarul angajării fictive a două persoane la DGASPC Teleorman. La momentul când s-au produs acele fapte, Dragnea era președintele Consiliului Județean Teleorman.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă