15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCrimă oribilă în Olt: bătrână de 98 ani bătută, violată și ucisă...

Crimă oribilă în Olt: bătrână de 98 ani bătută, violată și ucisă într-un mod sălbatic

O crimă oribilă s-a produs în comuna Vulturești, județul Olt. O bătrână în vârstă de 98 ani a fost bătută să spună unde are bani ascunși, violată sălbatic și apoi sugrumată până și-a dat ultima suflare.

Autorul oribilei crime are doar 19 ani, este din aceeași localitate cu victima și a fost reținut marți noapte de procurorii din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt pentru comiterea în noaptea de duminică spre luni a infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

„Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) şi stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenţia de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit.

În continuare, profitând de aceeaşi stare de vulnerabilitate a victimei, a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecinţa fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt.”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Oamenii legii au stabilit că tânărul se afla la momentul comiterii oribilei crime sub influența consumului de anumite substanțe, posibil țigară/joint. Criminalul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă