13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Candidata Clotilde Armand acuză o fraudă electorală în Sectorul 1. Poliția face anchetă

Candidata Clotilde Armand (USR – PLUS), cea care, aparent, a câștigat la limită alegerile pentru funcția de primar al Sectorului 1, acuză o fraudă electorală în acest sector.

Frauda a fost semnalată de Clotilde Armand prin mesaje postate pe contul ei de Facebook, mesaje în care îl acuză inclusiv pe Daniel Tudorache (PSD), primarul de până acum al Sectorului 1. Clotilde Armand susține că angajați de la Direcția de Salubrizare a Sectorului 1 ar fi participat la această faptă penală.

Ulterior, luni seară, Poliția Capitalei a anunțat că anchetează această situație. Astfel, Poliția Capitalei a confirmat că Secţia 4 de Poliţie a fost sesizată luni, în jurul orei 15,45, prin apel telefonic la 112, cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut ieşind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al Sectorului 1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra lui mai multe procese verbale.

Persoana suspectă a fost identificată și este audiată la Secția 4 Poliție.

În Sectorul 1, cele mai multe voturi pentru funcția de primar le-ar fi obținut Clotilde Armand, urmată la mică distanță de primarul în funcție, Daniel Tudorache. Până luni seară, fiecare dintre ei susține că a câștigat alegerile.

 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă