13.4 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Bărbatul care a înjunghiat un polițist a fost reținut după o urmărire cu focuri de armă

Un bărbat din Eforie Nord, care lovise cu cuțitul un polițist, marți seară, a fost capturat ulterior, după o urmărire în care polițiștii au tras focuri de armă, anunță, miercuri, un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Incidentul începuse, marți seară, în momentul în care un echipaj de poliție i-a cerut suspectului, aflat pe stradă, să se legitimeze. Suspectul a devenit violent și l-a lovit cu cuțitul pe unul din cei doi polițiști, apoi a fugit.

„Cei doi agenţi de poliţie au plecat în urmărirea acestuia, iar unul a tras două focuri de avertisment în plan vertical. Imediat, au fost mobilizaţi zeci de poliţişti, care au început căutările pentru depistarea bărbatului. În scurt timp de la eveniment, acesta a fost depistat pe faleza din localitatea Eforie Nord de către un alt poliţist. La vederea patrulei, bărbatul a reacţionat din nou violent, încercând să îl lovească pe poliţist cu o şurubelniţă. Acesta a fost imobilizat, încătuşat şi dus la sediul Poliţiei staţiunii Eforie, pentru audieri”, precizează comunicatul IPJ Constanța.

Agresorul este în prezent cercetat pentru ultraj.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă