3.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
AcasăMediuCriza climaticăYacht nuclear pentru Apocalipsă, destinat exclusiv bogaţilor lumii

Yacht nuclear pentru Apocalipsă, destinat exclusiv bogaţilor lumii

Un om de afaceri din Singapore își dorește să construiască un superyacht de lux cu propulsie nucleară. Scopul principal este acela de a-i reuni la bord pe cei mai renumiţi cercetători din domeniul climei alături de cei mai bogaţi oameni ai lumii.

Costul unui bilet la o cabină VIP: în jur de un milion de dolari. Scopul final al călătoriei: salvarea planetei, informează CNN.

„De ce să nu-i luăm pe cei mai bogaţi oameni ai planetei, să-i punem la un loc cu cei mai inteligenţi oameni de ştiinţă, pentru a putea experimenta astfel, la prima mână, ce se întâmplă de fapt în jurul nostru?”, s-a întrebat Aaron Olivera, un om de afaceri din Singapore, de altfel și iniţiatorul proiectului.

În cazul în care această idee ar deveni realitate, viitorul megayacht, cu numele Earth 300 ar deveni cea mai mare navă croazieră de lux de pe planetă.

În prezent cel mai mare yacht de lux este Azzam (circa 200 de metri lungime), aflat în proprietatea familiei regale din Abu Dhabi.

*Sursa – Digi24, Mihnea Lazăr

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Cele mai citite

Omicron confirmat în România: Teste obligatorii la intrarea în țară – VIDEO

Omicron a fost confirmat în România și autoritățile au anunțat că vor fi teste obligatorii PCR la intrarea în țară. Măsura este luată pentru...

Moș Nicolae – mesaje și urări bune de trimis

Moș Nicolae potrivit tradiției vine în noapte de 5 spre 6 decembrie cu daruri. În ziua de 6 decembrie este sărbătorit Sfântul Nicolae, astfel...

Dorel lovește înainte de Crăciun. Un brad montat în intersecție încurcă circulația

Dorel lucrează înainte de Crăciun. De data aceasta și-a găsit de lucru la Panciu, unde șoferii se plâng că din cauza unui brad montat...
Ultima oră
Pe aceeași temă