10.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

VIDEO- Scene șocante în Beirut. Omorâți în plină stradă

Cel puțin șase persoane au fost împuşcate mortal şi 30 au fost rănite, la Beirut, în timpul unei manifestaţii a susţinătorilor mişcărilor şiite Hezbollah şi Amal.

Ministrul de interne libanez a declarat că cinci persoane au fost ucise în ciocnirile dintre forțele de ordine și protestatari înarmați, pe străzile din Beirut. De asemenea, aproximativ 30 de persoane au fost rănite.

Violenţele au izbucnit la limita dintre cartierele creştin şi musulman şiit ale capitalei libaneze. Postul de televiziune Al-Manar, al mişcării Hezbollah, a relatat că focurile de armă au vizat manifestanţii care se îndreptau spre Palatul Justiţiei, notează și Reuters, potrivit Agerpres.

Televiziunile locale au arătat, de asemenea, un protestatar mascat care trage cu un AK-47, aparent împotriva celor care au deschis focul asupra demonstranților. Ulterior, Armata Libaneză a luat poziții și a comunicat că va împușca orice persoană înarmată în zonele în care au loc ciocnirile și a cerut oamenilor să elibereze străzile.

Ultima oră
Pe aceeași temă