19.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

VIDEO O navă de croazieră a lovit o ambarcațiune plină cu turiști

Incidentul a avut loc pe canalul Giudecca, aflat în centrul Veneției, la ora locală 8.30, pe Canalul Giudecca, o cale importantăcare duce în piața San Marco.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primarul Veneției, Luigi Brugnaro, a confirmat ulterior că a avut loc un accident între două ambarcațiuni.

Proprietarul navei, MSC Cruises, a declarat că nava, MSC Opera, era pe punctul de a acosta în terminalul de pasageri și a întâmpinat o problemă mecanică.

În Veneția există un curent care cere interzicerea accesului navelor de croazieră în regiune.

Nava MSC Opera a fost lansată la apă în anul 2004, având inițial lungimea de aproximativ 251 metri și capacitatea de 2199 persoane. Datorită programului Renaissance, în valoare de 200 milioane de euro și de care au beneficiat toate cele patru nave din Clasa Lirica, MSC Opera are, începând cu mai 2015, o lungime de aproximativ 275 metri și 1071 de cabine (la capacitate maximă 2679 pasageri). Noua MSC Opera are cabine mai confortabile, mai multe restaurante și cafenele, precum și mai multe posibilități de distracție și relaxare. Copiii și adolescenții au la dispoziție cinci noi mini-cluburi tematice, structurate pe grupe de vârstă. MSC Opera a efectuat croaziere și în Portul Constanța.

Sursă foto: Euronews

Ultima oră
Pe aceeași temă