1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO Inundații în Sicilia. Circulația a fost suspendată

VIDEO Inundații în Sicilia. Circulația a fost suspendată

Țara fost lovită de inundații în Sicilia, în urma unei furtuni puternice. Mașinile au fost luate pe sus, iar unii șoferi au fost salvați de pompieri. Traficul rutier a fost grav afectat din cauza apelor și suspendat.

În Catania, din cauza inundației râului Simeto, drumul de stat 194 „Ragusana” este închis temporar circulației pe ambele sensuri de la km 0,300 până la km 1. Și drumul de stat 120 „Dell’Etna e delle Madonie” de la km 176,00 la km 179.000 la înălțimea Bronte a fost suspendat.

Inundațiile din Sicilia au afectat traficul

De asemenea, circukașia trenurilor a fost oprită. Terasamentul a fost distrus din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd. Totodată, avioanele nu au mai putut decola, rafalele ajungând la 100 km/h. Astfel, autoritățile au decis să suspende circulația aeriană în urma inundațiilor din Sicilia. Zeci de zboruri anulate sau deviate în special către Catania și, în consecință, și către Palermo, în timp ce întârzierile acumulate de multe alte zboruri sunt substanțiale. De ieri ora 16.55 au fost dificultăți pe aeroportul Catania Fontanarossa.

A fost raportată o victimă de 67 de ani

Autoritățile au precizat că a fost raportată o victimă. Un bărbat de 67 de ani a fost luat de ape, iar corpul său a fost găsit la câteva ore. Salvatorii o caută în continuare pe soția bărbatului. Pompierii spun că mașina cuplului a fost târâtă de ape doi kilometri. Ploaia a dus la inundații în Sicilia devastatoare, a blocat mașinile și a distrus casele oamenilor. De asemenea, școlile au fost închise. Pompierii continuă operațiunile de salvare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă