-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii mondiali la COP26

VIDEO Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii mondiali la COP26

Activista pentru mediu, Greta Thunberg, i-a ironizat pe liderii mondiali prezenți la summitul COP26 privind schimbările climatice. Aceasta a ținut un discurs de miting, marți, la Glasgow, lângă conferința COP26, conducând protestatarii într-un scandal. Ba mai mult, Thunberg a făcut și un cântec după piesa „She’ll Be Coming ‘Round the Mountain”, prin care le sugerează liderilor să își bage undeva criza cliamtică.

Ea i-a numit pe participanții la COP26, „doar politicieni și oameni la putere care se prefac că ne iau viitorul în serios, pretind că iau în serios prezentul oamenilor care sunt deja afectați astăzi de criza climatică”.

Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii de la COP26 printr-un cântec

Greta Thunberg le-a transmis celor de față că nu o interesează ce au de spus liderii lumii, iar schimbarea va veni fie că le place sau nu. Aceasta i-a îndemnat pe toți să ia atitudine și să trateze cu mai multă seriozitate criza climatică.

„Nu mai spune bla bla bla. Ne-am săturat de asta și vom face schimbarea indiferent dacă le place sau nu. Au continuat prea mult timp și nu îi vom mai lăsa să scape”, a spus Greta Thunberg.

The New York Times a surprins-o pe Thunberg într-un videoclip. Aceasta conducea mulțimea într-un scand în care ea a strigat „Ce vrem?” la răspunsul lor de „justiție climatică!” iar ea a întrebat „Când îl vrem?” pentru ca mulțimea să răspundă „Acum!”

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.
Ultima oră
Pe aceeași temă