35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii mondiali la COP26

VIDEO Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii mondiali la COP26

Activista pentru mediu, Greta Thunberg, i-a ironizat pe liderii mondiali prezenți la summitul COP26 privind schimbările climatice. Aceasta a ținut un discurs de miting, marți, la Glasgow, lângă conferința COP26, conducând protestatarii într-un scandal. Ba mai mult, Thunberg a făcut și un cântec după piesa „She’ll Be Coming ‘Round the Mountain”, prin care le sugerează liderilor să își bage undeva criza cliamtică.

Ea i-a numit pe participanții la COP26, „doar politicieni și oameni la putere care se prefac că ne iau viitorul în serios, pretind că iau în serios prezentul oamenilor care sunt deja afectați astăzi de criza climatică”.

Greta Thunberg i-a ironizat pe liderii de la COP26 printr-un cântec

Greta Thunberg le-a transmis celor de față că nu o interesează ce au de spus liderii lumii, iar schimbarea va veni fie că le place sau nu. Aceasta i-a îndemnat pe toți să ia atitudine și să trateze cu mai multă seriozitate criza climatică.

„Nu mai spune bla bla bla. Ne-am săturat de asta și vom face schimbarea indiferent dacă le place sau nu. Au continuat prea mult timp și nu îi vom mai lăsa să scape”, a spus Greta Thunberg.

The New York Times a surprins-o pe Thunberg într-un videoclip. Aceasta conducea mulțimea într-un scand în care ea a strigat „Ce vrem?” la răspunsul lor de „justiție climatică!” iar ea a întrebat „Când îl vrem?” pentru ca mulțimea să răspundă „Acum!”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...

Bucătărie în stil contemporan: 6 sfaturi de amenajare

Stilul contemporan a apărut nu cu mult timp în urmă, însă a reușit să aibă foarte mulți adepți, datorită regulilor simple de decor. La...

Sindicaliștii din educație îi dau peste nas șefului ANAF. Ca să câștigi 60.000 de euro pe an trebuie să faci zilnic 9 ore de...

Calculele teoretice nu se potrivesc cu practica. Șeful ANAF crede că profesorii care dau meditații sunt oameni bogați. Întrebarea este câte meditații trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă