4.7 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO Democrația socialistă din China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor

VIDEO Democrația socialistă din China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor

Democrația socialistă este o formă mai autentică și mai superioară de democrație, iar China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor.

Cu tema „valorile umane comune”, Forumul Internațional pentru Democrație de două zile a început sâmbătă la Beijing. Roland Boer, profesor de la Școala de Marxism de la Universitatea de Tehnologie Dalian, a subliniat că trebuie să existe o superioritate între formele democratice. Astfel a recomandat alegerea unei forme potrivite.

Democrația socialistă pe care se concentrează China „este o formă mai autentică”

„Democrația socialistă este o formă mai autentică și mai superioară de democrație și este foarte încurajator să vezi că statul chinez este în proces de revendicare globală a democrației pentru socialism, deoarece socialismul este, desigur, mult mai democratic decât capitalismul.” el a spus.

Savantul John Ross, fost director al Departamentului de Politică Economică și de Afaceri din Londra, susține că țara are un sistem politic care este determinat de rezultate reale. Acesta se bazează pe îmbunătățirea vieții reale a oamenilor, nu de formă sau procese pentru că este o țară socialistă. Economia Chinei poate fi adusă sub conducerea oamenilor, care este exclusă de sistemul capitalist de conducere a economiei prin proprietate privată.

Mulți savanți au subliniat că există multe modalități de a realiza democrația, dar toate au scopul de a realiza valorile comune ale întregii omeniri și de a face democrația să avanseze. Prin urmare, democrația occidentală nu ar trebui încorporată în toate sistemele politice, deoarece nu există standarde universale pentru democrație.

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite
00:01:49

Serbia abandonează proiectul de litiu Rio Tinto de 2,4 miliarde de dolari

Serbia abandonează proiectul de litiu Rio Tinto, după ce și-a revocat licențele de explorare a litiului din cauza problemelor de mediu. Proiectul era evaluat...

Criza din Ucraina bagă România în ședință de urgență! Klaus Iohannis convoacă CSAT

Criza din Ucraina. Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Întâlnirea va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022,...
00:02:05

Marea Britanie pune presiune asupra Rusiei să se retragă

Marea Britanie a făcut presiuni vineri asupra Rusiei să se retragă de la granița Ucrainei, înainte de a face „o greșeală strategică masivă.” Vorbind...
Ultima oră
Pe aceeași temă