24.6 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO Democrația socialistă din China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor

VIDEO Democrația socialistă din China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor

Democrația socialistă este o formă mai autentică și mai superioară de democrație, iar China se bazează pe îmbunătățirea vieții oamenilor.

Cu tema „valorile umane comune”, Forumul Internațional pentru Democrație de două zile a început sâmbătă la Beijing. Roland Boer, profesor de la Școala de Marxism de la Universitatea de Tehnologie Dalian, a subliniat că trebuie să existe o superioritate între formele democratice. Astfel a recomandat alegerea unei forme potrivite.

Democrația socialistă pe care se concentrează China „este o formă mai autentică”

„Democrația socialistă este o formă mai autentică și mai superioară de democrație și este foarte încurajator să vezi că statul chinez este în proces de revendicare globală a democrației pentru socialism, deoarece socialismul este, desigur, mult mai democratic decât capitalismul.” el a spus.

Savantul John Ross, fost director al Departamentului de Politică Economică și de Afaceri din Londra, susține că țara are un sistem politic care este determinat de rezultate reale. Acesta se bazează pe îmbunătățirea vieții reale a oamenilor, nu de formă sau procese pentru că este o țară socialistă. Economia Chinei poate fi adusă sub conducerea oamenilor, care este exclusă de sistemul capitalist de conducere a economiei prin proprietate privată.

Mulți savanți au subliniat că există multe modalități de a realiza democrația, dar toate au scopul de a realiza valorile comune ale întregii omeniri și de a face democrația să avanseze. Prin urmare, democrația occidentală nu ar trebui încorporată în toate sistemele politice, deoarece nu există standarde universale pentru democrație.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Opt ucraineni au fost uciși și alți 21 răniți în apropiere de orașul Lisiceansk

Cel puţin opt civili ucraineni au fost uciși şi alţi 21 au fost răniţi, luni, într-un bombardament al armatei ruse, în timp ce se...

Ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria

Ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher, s-a întâlnit cu liderul separatist din Transnistria, Vadim Krasnoselski. Întâlnirea a avut loc în orașul Tiraspol,...

Parchetul European investighează în România o fraudă de 5 milioane de euro

Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi, investighează în România o fraudă de peste 5 milioane de euro. În această anchetă, Parchetul European (EPPO)...
Ultima oră
Pe aceeași temă