-0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalBiserica Ortodoxă îi îndeamnă pe cetățenii Greciei să se vaccineze

Biserica Ortodoxă îi îndeamnă pe cetățenii Greciei să se vaccineze

Biserica Ortodoxă din Grecia a lansat un apel către cetățenii acestei țări, prin care îi îndeamnă să se vaccineze anti – Covid.

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei a difuzat un articol care conține întrebări și răspunsuri pe tema pandemiei și a vaccinului anti – Covid. Articolul, publicat de presa de la Atena, contrazice și unele „teorii ale conspirației” care circulă pe internet cu privire la aceste subiecte.

„Vaccinurile împotriva Covid nu conţin microcipuri. Acestea sunt teorii nerealiste bazate pe campanii de dezinformare pe internet”, subliniază mesajul transmis Biserica Ortodoxă din Grecia.

Cele mai recente date arată că în Grecia a crescut brusc numărul infectărilor confirmate cu Covid, motiv pentru care statul elen a intrat în zona galbenă și a impus restricții suplimentare pentru cetățenii străini (mai ales turiști) care intră în țară. 

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

SUA vor să afle dacă Iranul este sincer privind programul nuclear

SUA au afirmat miercuri, în ajunul reluării negocierilor pentru salvarea acordului privind programul nuclear al Iranului, că vor stabili rapid dacă Iranul este în...

Scandal cu salariile profesorilor

Pentru a acorda majorarările salariale de 16% din învățământ, amânate timp de doi ani, Guvernul are nevoie de aproximativ 3,8 miliarde lei, iar sindicaliștii...

Poporul român naște miracole: de la Lucia Hossu Longin, la Vlad-Ștefan Oros

România are trecut și viitor. N-are prezent. Asta am constat din derularea evenimentelor parcurse în ziua de ieri. Guvernul a relaxat restricțiile. E liber...
Ultima oră
Pe aceeași temă