27.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Un tren cu zeci de copii s-a răsturnat în Austria, iar cel puțin 10 persoane au fost rănite

Clipe de groază pentru zeci de tineri, pasagerii unui tren care circula în provincia Salzburg! Unul dintre vagoane s-a răstunat la aproximativ 4 metri peste terasamentul râului Mur. Potrivit informațiilor oferite de Crucea Roșie, accidentul a avut loc în jurul orei  07:00 (05:00 GMT), iar cel puțin 10 persoane au fost rănite în urma impactului. Din fericire starea acestora este stabilă, însă au avut nevoie de intervenția medicilor, fiind duse la spitalele din localitate. 

Conform serviciului pentru situaţii de urgenţă, şinele de tren erau acoperite cu rădăcini, în urma unei furtuni puternice din zonă, care ar fi produs și alunecarea acestuia. 

În tren se aflau aproximativ 50 de copii și adolescenți care se îndreptau spre orașul Tamsweg, fiind una dintre principalele atracții pentru tinerii din regiunile învecinate. Ba mai mult, incidentul s-a petrecut chiar cu o zi înainte de începerea vacanței școlare. 

În imaginile ajunse în mediul online se poate observa cum unul dintre vagoane este răsturnat, fiind complet în apa râului. La fața locului au intervenit vineri dimineață 10 ambulanțe și două elicoptere trimise de Crucea Roșie a regiunii Salzburg, a raportat agenția de știri austriacă APA.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă