7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn ofițer de poliție a fost arestat în Anglia, după dispariția la...

Un ofițer de poliție a fost arestat în Anglia, după dispariția la Londra a unei femei de 33 de ani

O femeie de 33 de ani, Sarah Everard, director de marketing, a dispărut miercuri seara după ce a părăsit casa unui prieten lângă Clapham Common, în sudul Londrei, urmând a se întoarce acasă la Brixton, la 50 de minute de mers pe jos.

Scotland Yard a anunțat că acest caz se referă la o anchetă de dispariție a unei persoane, dar dimensiunea cordonului și numărul mare de ofițeri participanți la anchetă au indicat o mare atenție acordată acestui caz.

Comisarul asistent Nick Ephgrave a spus: „Arestarea din această seară este o evoluție serioasă și semnificativă. Vom continua să lucrăm cu toată viteza la această investigație, dar faptul că bărbatul arestat este un ofițer de poliție metropolitană în serviciu este atât șocant, cât și profund tulburător. Înțeleg că va exista o preocupare publică semnificativă, dar este esențial ca echipei de anchetă să li se acorde timp și spațiu pentru a-și continua activitatea”.

“Aceasta este o investigație rapidă și facem tot ce putem pentru a o găsi pe Sarah”, a precizat, la rândul ei, inspectorul șef Katherine Goodwin.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Robert Negoiță, gata să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei: „Eu nu mai refuz”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, spune că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL în cazul în care medicul...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă