23 C
București
joi, 18 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalUn nou incident între Iran și Israel. Cine a fost arestat

Un nou incident între Iran și Israel. Cine a fost arestat

 Regimul de la Teheran acuză frecvent inamici străini, în principal Israelul, Statele Unite şi Arabia Saudită, că încearcă să destabilizeze Iranul prin alimentarea protestelor şi violenţelor.

În ultimele două săptămâni, în sud-vestul Iranului au avut loc proteste faţă de lipsa apei. Autorităţile de la Teheran susţin că forţe ale opoziţiei alimentează protestele. Conform organizaţiilor pentru drepturile omului, forţele de ordine au deschis focul spre protestatari.

„Agenţi ai serviciului israelian Mossad intenţionau să utilizeze echipamentele confiscate pentru violenţe urbane şi asasinate”, a afirmat marţi un oficial din cadrul Ministerului iranian al Informaţiilor.

Autorităţile iraniene susţin că au confiscat arme de foc, grenade şi muniţie. Nu este clar câţi suspecţi au fost arestaţi.

Israelul nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă