11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Un mort și 14 răniți într-un atac armat din SUA

Atacatorul s-a sinucis

O persoană a fost omorâtă și cel puțin 14 au fost rănite într-un atac armat, într-un supermarket din Collierville, Tennessee. Un bărbat a deschis focul în magazin, ca mai apoi să se sinucidă. Autoritățile au fost anunțate despre atac la ora locală 13.30.

„Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite”, a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el. Atacatorul s-a sinucis întorcând arma contra lui.

Șeful poliției din orașul Collierville a susținut că nu a mai văzut un astfel de incident îngrozitor.

„Nu am văzut aşa ceva niciodată în cei 34 de ani de activitate. Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte”, a spus el.

De asemenea, poliția din Memphis a ajuns la fața locului pentru a oferi ajutor suplimentar. Atacurile armate de acest tip, în special în şcoli, supermarketuri sau lăcaşuri de cult, sunt un flagel recurent al societăţii americane. Din păcate, guvernele succesive nu au reușit să găsească o modalitate pentru a le combate.

Ultima oră
Pe aceeași temă