16.3 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Un băiețel l-a întrebat pe Boris Johnson dacă Moș Crăciun poate veni în acest an

Johnson i-a răspuns copilului printr-o scrisoare în care a citat experţi medicali care declară că nu există niciun risc pentru sănătate în cazul copiilor, dacă sunt respectate regulile, relatează Reuters.

Băiatul de 8 ani, pe nume Monti, i-a scris pentru a-l întreba dacă Moş Crăciun va putea aduce cadouri anul acesta.

În scrisoare, Monti întreabă dacă guvernul a analizat problema vizitei anuale a lui Moş Crăciun: „Înţeleg că sunteţi foarte ocupaţi, însă vă rog pe voi şi oamenii de ştiinţă să vorbiţi despre acest lucru”.

Boris Johnson a postat scrisoarea pe Twitter, alături de o copie a răspunsului său: „Am sunat la Polul Nord şi îţi pot spune că Moş Crăciun este gata de plecare, la fel şi Rudolph şi toţi ceilalţi reni”.

„Directorul medical mi-a cerut să-ţi spun că, dacă Moş Crăciun se va comporta responsabil ca de obicei şi va acţiona rapid şi în siguranţă, nu există riscuri pentru sănătatea ta sau a lui”, a mai scris Johnson. Premierul a dezvăluit că a primit multe scrisori în legătură cu acest subiect şi i-a sugerat lui Monti să lase un dezinfectant pentru mâini lângă prăjiturile puse deoparte pentru Moş Crăciun.

Ultima oră
Pe aceeași temă