27.7 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Turnul Eiffel se redeschide vineri pentru vizitatori! Biletele au fost cumpărate în avans

După o perioadă considerabilă în care restricțiile generate de pandemia de coronavirus a dat peste cap turismul, Turnul Eiffel se deschide vineri, 16 iulie, pentru vizitatori. Totuși, monumentul emblematic al Parisului va putea fi vizitat de turiști și localnici resăectându-se măsurile de siguranță, precum distanțarea socială și purtarea măștii de protecție. Toate biletele vândute online în avans s-au epuizat pentru marea redeschidere.

Turnul Eiffel a fost închis la finalul anului trecut din cauza restricțiilor asociate pandemiei de Covid-19. Cu toate că s-a sperat ca monumentul să fie redeschis în luna decembrie, acest lucru nu a fost posibil din cauza situației epidemiologice din Franța. Aceasta a fost cea de-a doua închidere a turnului din cauza coronavirusului, inițail fiind vorba despre o limitare parțială a accesului, în primăvara anului 2020.

Deși vestea redeschiderii Turnului Eiffel i-a bucurat enorm pe francezi și turiști, începând cu data de 21 iulie, Franța va înăspri restricțiile. Astfel, vizitatorii vor fi nevoiți să prezinte un text negativ COVID sau dovada vaccinării ori a recuperării după boală. Pe de altă parte, copiii și tinerii nu sunt încadrați în aceste cerințe.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă