10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalTROOPER lansează mâine albumul „VOODOO” într-un format inedit

TROOPER lansează mâine albumul „VOODOO” într-un format inedit

TROOPER, lansează mâine cel de-al şaselea album de studio, intitulat „Voodoo.” Lansarea concide cu primul concert din turneul “Voodoo”, ce va avea loc in clubul “Heaven’s Hell” din Constanţa.

 Noul album are 16 piese şi un bonus track şi va fi disponibil într-un format special, ediţie limitată: o păpuşă voodoo, care va conţine un memory stick personalizat, pe care se regăsesc piesele (atât in format wave, cât şi mp3), artwork-ul albumului şi un concert în studio, în format video, susţinut de formaţie şi completat cu impresii despre fiecare piesă de pe acest album. Acest format în ediţie limitată va fi disponibil la concertele formaţiei şi pe site-ul oficial, www.trooper.ro. Pretul este 30 de lei. Începând de mâine, 30 septembrie, albumul va fi disponibil si pe internet, la download, pe www.metalhead.ro şi www.bestmusic.ro.

 Alin Dincă, aka Coiotu’, solistul trupei declară: “Există ceva emoţii, şi este foarte normal să fie aşa. Suntem nişte oameni noi, într-o lume veche. Sperăm ca noul concept şi noua prezentare să fie din nou pe placul minunaţilor prieteni ai formaţiei, din toată ţara.

Ca de fiecare dată, un nou turneu înseamnă un nou început. Căutăm să ne reinventăm de fiecare dată şi să aducem lucruri noi în faţa oamenilor. Până acum se pare că am reuşit. Suntem nerăbdători să pornim atacul Voodoo asupra României.”

 Turneul debutează la Constanţa, pe 30 septembrie, în clubul Heaven’s Hell şi va cuprinde următoarele oraşe:

            30 septembrie – Constanţa – Heaven’s Hell;

            07 octombrie – Câmpina – club Live;

            08 octombrie – Târgovişte – La Scriitori;

            14 octombrie – Iaşi – Bar Hand;

            15 octombrie – Bacău – Stage;

            11 noiembrie – Galaţi – Club Zodiar;

            18 noiembrie – Buzău – T’essence Club;

            24 noiembrie – Sibiu – Sfera;

            25 noiembrie – Cluj – Irish & Music Pub;

            26 noiembrie – Timişoara – Daos;

            08 decembrie – Bucureşti – Silver Church;

            10 decembrie – Braşov – Rockstadt.

Biletele se găsesc în locaţiile care găzduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucureşti sunt disponibile pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi în reţeaua Biletoo.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă