25.7 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalTrei schiori și-au pierdut viața într-o avalanșă, în Austria

Trei schiori și-au pierdut viața într-o avalanșă, în Austria

Trei schiori au murit într-o avalanșă, pe o pârtie din Austria. Cei trei au fost îngropați sub 5 metri de zăpadă. Alte două persoane au fost rănite în urma incidentului.

Victimele făceau parte dintr-un grup de 11 schiori, dintre care opt au fost loviți de o lespă de zăpadă de aproximativ 200 m lățime. Schiorii urcau o pârtie în timpul unui tur sâmbătă în zona Tweng din provincia Salzburg.

Trei schiori au murit într-o avalanșă, pe o pârtie din Austria

Trei dintre schiori au fost îngropați de avalanșă, în timp ce alți doi au fost parțial acoperiți de zăpadă. Cei din urmă au reușit să se salveze, a declarat poliția regională într-un comunicat. Salvatorii au putut să-i localizeze pe doi dintre ceilalți cu ajutorul dispozitivelor lor de căutare.

Unul dintre schori era deja decedat în momentul în care au ajuns echipajele de salvare. La scurt timp a murit și al doilea schior, la un spital din Klagenfurt. Al treilea schior îngropat nu purta un dispozitiv de căutare. Trupul său a fost localizat la aproximativ patru ore după avalanșă și a fost recuperat.

Victimele au fost bărbați austrieci, doi dintre ei în vârstă de 19 ani și ceilalți de 24 de ani. Cei doi schiori răniți au fost transportați la un spital local, a notat Associated Press. Specialiștii susțin că a fost cel mai grav accident de acest fel în ultimii 20 de ani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un fost om de știință de la NASA este prima persoană care s-a modificat genetic și ar putea schimba soarta omenirii

În mod tradițional, oamenii de știință și medicii și-au dedicat timpul și viața studierii anatomiei umane. Până în prezent, pe acești oameni ne-am bazat...

Germania: Toate stațiile de încărcare Tesla sunt ilegale

În Germania există peste 1.800 de stații de încărcare Tesla pentru mașini electrice și toate sunt ilegale. Acest lucru este demonstrat de o investigație a...

Gheorghe Dincă îl acuză pe un anume Ștefan Buța din Bucuresti de răpirea Alexandrei si Luizei 

În interviul dat în premieră națională din pușcărie pentru Gândul, Gheorghe Dincă recunoaște violul comis asupra Alexandrei dar neagă uciderea ei si orice legătură...
Ultima oră
Pe aceeași temă