19.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

The Sun: Kim Jong-Un în comă luni de zile și toate recentele sale „apariții” au fost falsificate

Dictatorul, în vârstă de 36 de ani, a fost văzut rar în public în acest an, zvonurile circulând în aprilie că se afla într-o „stare vegetativă” în urma unei operațiuni de inimă eșuată.
 
Chang Song-Min, fost consilier al fostului președinte sud-coreean Kim Dae-Jung, a susținut că sora lui Kim, Kim Yo-Jong, în vârstă de 33 de ani, va prelua funcția de lider nord-coreean.
Chang a spus că pozele cu Kim în presa nord-coreeană din ultimele luni sunt false.
 
Vorbind cu presa locală, Chang Song-min a spus: „Îl evaluez ca fiind în comă, dar viața lui nu s-a sfârșit.”
 
Reacția acestuia a apărut după ce Coreea de Nord a predat unele puteri surorii dictatorului.
 
Chang a adăugat: „Nu s-a format o structură completă de succesiune, astfel încât Kim Yo-jong este adus în față, deoarece vidul nu poate fi menținut pentru o perioadă îndelungată.”
 

Kim și sora sa

Kim și sora sa – Kim-Yo-Jong

Agenția de spionaj a Coreei de Sud, Serviciul Național de Informații (NIS), a informat săptămâna trecută că Kim va transfera treptat autoritatea surorii sale „pentru a ușura stresul”, în ciuda vârstei sale fragede.
 
Cu toate acestea, agenția a declarat că liderul nemilos va „exercita în continuare puterea absolută” din spatele scenei, insistând în același timp că măsura nu este legată de sănătatea tiranului.
 
Speculațiile din aprilie că Kim a murit sau se afla într-o stare vegetativă au fost anulate rapid când dictatorul a apărut la deschiderea unei fabrici de îngrășăminte la 30 de mile nord de capitala Phenian.
 
Se spune că sora lui Kim este una dintre cele mai de încredere confidente ale sale și cea care i-a creat imaginea publică.
 
În vârstă de 33 de ani, a fost educată în Europa la fel ca fratele ei. Se crede că ea se află în spatele noii abordări agresive față de vecina Coreea de Sud.

Ultima oră
Pe aceeași temă