-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalS-au confiscat droguri pentru estul Europei

S-au confiscat droguri pentru estul Europei

S-au confiscat droguri pentru estul Europei, într-o operațiune desfășurată în America de Sud. Drogurile au fost confiscate în provincia Guayas din statul Ecuador, a anunțat poliția locală pe internet.

Poliția din Ecuador a anunțat pe Twitter că a confiscat o tonă de cocaină. La această operațiune, denumită Matrix, a participat și Garda de Coastă din SUA. Cocaina era ascunsă într-un container în portul Guayaquil (Ecuador). Marfa suspectă a fost semnalată inițial de un câine al Poliției din Ecuador iar ulterior aceasta s-a dovedit a fi cocaină.

S-au confiscat droguri pentru estul Europei

Această tonă de droguri urma să fie expediată din Ecuador în Bulgaria pe cale maritimă. Forțele de ordine au identificat și o navă care urma să execute transportul. Cantitatea de droguri confiscată echivalează cu 9,4 milioane de doze care ar fi fost vândute în estul Europei.

Potrivit statisticilor internaționale, restricțiile legate de pandemie au contribuit și la reducerea traficului de droguri. Restricțiile au dus și la reducerea contrabandei.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.
Ultima oră
Pe aceeași temă