21.3 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalRegina Margareta a II-a a Danemarcei va deveni designer de platou pentru...

Regina Margareta a II-a a Danemarcei va deveni designer de platou pentru un film

Suverana a mai lucrat pentru producția de filme

Suverana Danemarcei va colabora cu Netflix pentru un nou film fantasy. Producția va fi o afacere daneză, foro alte colaborări, mai ales că regizorul este originar din Danemarca.

Regina Margareta a II-a este cunoscută pentru abilitățile artistice deosebită. Desenele sale au fost folosite și în anii 1970 pentru ediția locală a trilogiei „Stăpânul Inelelor”, care a fost un real succes. Ba mai mult, suverana a fost creatoarea de costume pentru film și televiziune în Danemarca.

„Ehrengard” este ecranizarea la care lucrează Regina și va fi lansată în 2023.  Este o adaptare după un roman de Karen Blixen,  o fantezie romantică a cărei acțiune se petrece în regatul Babenhausen.

„Pe mine, creatoare de imagini, poveștile lui Karen Blixen m-au fascinat întotdeauna, cu narațiunile lor estetice, cu imaginația și cu lumile lor și sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect. Am încercat să interpretez universul fantastic al lui Blixen în crearea decorurilor și a costumelor și abia aștept să văd cum povestea lui Ehrengard prinde viață în acest film”, a declarat regina.

Bille August, creatorul peliculei „Pelle Cuceritorul”, care a câștigat atât Palme d’Or, cât și Oscarul pentru cel mai bun film într-o limbă străină în 1988, va regiza și „Ehrengard”. Acesta va avea onoarea să lucreze cu însăși conducătoarea țării. Potrivit echipei de producție, Regina a creat cele mai fantastice decupaje pentru această ocazie. Ba mai mult, acestea vor fi caracteristica dominantă a expresiei scenografice generale a filmului.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un viitor Parc de distracții la Parța, în județul Timiș

În județul Timiș se pune la cale construirea pe o suprafață imensă a unui Parc de distracții, asemănător Futuroscope sau Tivoli, pe 70 de...

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...

Aproape jumătate dintre români vor cere mărire de salariu

Aproape jumătate dintre angajații români vor cere o mărire de salariu, relevă sondajul global intitulat "Workforce Hopes and Fears". Potrivit acestui studiu, în cazul României,...
Ultima oră
Pe aceeași temă