26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalRegina Elisabeta a II-a a participat la botezul a doi strănepoți

Regina Elisabeta a II-a a participat la botezul a doi strănepoți

Regina Elisabeta a II-a a participat duminică la o ceremonie privată pentru a sărbători botezul a doi strănepoți. Suverana și-a făcut prezența la doar patru zile după ce și-a făcut prima apariție publică de la spitalizare.

Regina a petrecut o noapte în spital pentru prima dată în ultimii ani luna trecută pentru ceea ce palatul a numit „investigații preliminare”. Afecțiunea acesteia nu a fost specificată. Medicii au sfătuit-o să anuleze majoritatea evenimentelor de atunci.

Ea s-a retras de la o ceremonie a Zilei Comemorarii pe 14 noiembrie. Regina avea o entorsă la spate despre care o sursă din palat a spus că nu are legătură cu starea care a necesitat odihnă. Ar fi fost doar o coincidență nefericită.

Pe 17 noiembrie, ea a fost fotografiată stând în picioare și zâmbind la casa ei de la Castelul Windsor, într-o discuție cu șeful personalului apărării.

Regina Elisabeta a II-a și-a făcut apariția la botezul a doi strănepoți

Ceremonia privată de duminică, care a avut loc la Royal Lodge din Windsor Great Park, urma să sărbătorească două botezuri de familie. Unul era al fiului mic al Prințesei Eugenie, fiica celui de-al treilea copil al reginei, Prințul Andrew. Celălalt era al treilea copil, un fiu, al lui Zara Tindall, fiica celui de-al doilea copil al reginei, prințesa Anne.

Cei doi copii botezaţi, născuţi la începutul anului, sunt al 13-lea şi, respectiv, al 24-lea în ordinea succesiunii la tron. Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, a fost văzută purtând o jachetă şi o pălărie de culoare verde.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Iohannis, întâlnire de ultimă oră la Madrid, cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Preşedintele Klaus Iohannis are, joi, o întâlnire bilaterală cu omologul turc, Recep Tayyip Erdogan, în marja participării la summitul NATO de la Madrid, transmit...

Zece operatori economici din mall-ul Băneasa, închişi temporar de ANPC 

Zece operatori economici din mall-ul Băneasa au fost închişi temporar de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), după ce acolo au fost găsite...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă