24.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Președintele Donald Trump, acuzat de trei femei de hărțuire sexuală

Cele trei femei, cu vârste cuprinse între 30 și peste 70 de ani, au făcut deja mărturisiri în timpul campaniei prezidențiale din SUA din 2016. Ele au vorbit luni în cadrul emisiunii matinale de la NBC, iar Casa Albă a calificat imediat declarațiile lor drept ‘acuzații false’.

Rachel Crooks, care avea 22 de ani în 2005, a povestit că miliardarul a sărutat-o pe gură fără acordul ei pe când lucra ca recepționer la Trump Tower. Ea a explicat că s-a simțit ”puțin amenințată” ca și cum ”nu ar fi avut de ales”.

”Așadar, le cer membrilor Congresului să lase deoparte afilierea lor politică și să ancheteze comportamentul sexual inadecvat al domnului Trump”, a spus ea.

La rândul său, Jessica Leeds l-a acuzat pe Trump că a atins-o fără consimțământul ei într-un avion în anii ’70, pe vremea când actualul președinte era om de afaceri. ”Avea mâinile peste tot, m-a sărutat și m-a pipăit”, a mărturisit ea.

Samantha Holvey, care a participat la concursul de frumusețe Miss USA, a declarat că Donald Trump, care s-a întâlnit cu participantele în culise, le-a privit obraznic, ca și cum ar fi fost ”o bucată de carne”.

Ultima oră
Pe aceeași temă