29.5 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalPeste 30 de persoane blocate într-un magazin IKEA din cauza unei furtuni...

Peste 30 de persoane blocate într-un magazin IKEA din cauza unei furtuni de zăpadă

Angajații și clienții unui magazin IKEA din Danemarca, 31 la număr, și-au petrecut o noaptea dormind în paturile din showroom, relatează Insider.com. Managerul magazinului, Peter Elmose, a declarat pentru Insider că a fost o seară „distractivă” și o experiență „de neuitat”.

În urma unei furtuni de zăpadă, 25 de angajați IKEA și șase clienți au rămas blocați peste noapte la un magazin IKEA din Aalborg, Danemarca.

După zăpada care s-a așternut rapid, cei blocați în magazin au avut parte o petrecere în pijama improvizată miercuri seara.

„A fost o experiență de neuitat. O dată în viață se întâmplă așa ceva”, a declarat Peter Elmose, managerul magazinului IKEA, pentru Insider.

Elmose a spus că grupul și-a petrecut seara uitându-se la televizor, jucând jocuri de cărți și mâncând la cantina personalului, înainte de a se pune la somn în paturile din showroom.

Au urmărit filme de Crăciun și un meci de fotbal

„Am băut ciocolată caldă și cafea. Era chiar și niște bere”, a spus Elmose.

Elmose a povestit că în cursul serii au venit și alte trei femei care lucrau la un magazin din cartier și au cerut să se adăpostească și ele împreună cu ei.

„Au auzit la știri că suntem în acest IKEA și așa că au mers 700 de metri prin furtuna de zăpadă și ne-au bătut la ușă”, a spus el.

În jurul orei 23:00, membrii grupului și-au ales locul de dormit.

„Toată lumea a găsit un pat frumos și confortabil și a putut testa și încerca gama noastră”, a spus el.

Elmose i-a trezit pentru cafea și prăjituri cu scorțișoară dimineața și i-a dăruit fiecărui client o pernă gratuită drept amintire pentru „experiența memorabilă”.

„Dimineața, desigur, am schimbat lenjeria de pat și cuverturile de pat și era gata pentru clienții care urmau să intre”, a spus el.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, despre strategia americanilor în țara noastră

Andrei Muraru, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, a declarat la Digi 24 că prezența americană în România trebuie să fie mai robustă, având în...

Avertizări de ploi abundente și vijelii, pentru aproape toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări Cod portocaliu şi Cod galben de ploi abundente şi vijelii, valabile în aproape toată ţara, până...

Norme mai stricte privind protecția consumatorilor intră în vigoare azi

Directiva privind o mai bună asigurare a respectării normelor Uniunii Europene în materie de protecţie a consumatorilor şi modernizarea acestor norme intră în vigoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă