27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalNouă polițiști au fost răniți în timpul unui protest din Bradford, Marea...

Nouă polițiști au fost răniți în timpul unui protest din Bradford, Marea Britanie

Printre protestatari se aflau nemulțumiții de măsurile anti-lockdown, antivacciniști și contestatari ai guvernului. Mulți dintre ei – cei care s-au manifestat antisocial – se pare că nu erau locuitori din Bradford.

„Majoritatea manifestanţilor era paşnică”, însă forţele de ordine au intervenit să oprească un grup care viza un centru de vaccinare, anunţă Poliţia din West Yorkshire.

În total 13 persoane au fost arestate din cauza tulburării ordini publice, iar 19 persoane au fost amendate din cauza încălcării reglementărilor impuse în lupta împotriva covid-19, precizează poliţia.

Menţinerea ordinii la manifestaţie a fost „dificilă şi complexă”, a declarat adjunctul temporar al şefului Poliţiei din West Yorkshire, Oz Khan.

„Suntem recunoscător comunităţilor din Bradford care au particpat la manifestaţie în mod paşnic”, a declarat el.

„Însă a existat un grup de persoane care a venit din afara districtului Bradford pentru a provoca probleme”, a denunţat el. 

Cele mai citite

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă