-1.1 C
București
joi, 20 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalNamibia avertizează cu privire la cura de bălegar de elefant pentru coronavirus

Namibia avertizează cu privire la cura de bălegar de elefant pentru coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Mediului, Pădurilor și Turismului, Romeo Muyunda, a declarat pentru Reuters că guvernul a observat că bălegarul de elefant era din ce în ce mai mult colectat ca leac COVID-19.
 
„Am văzut pe rețelele de socializare oameni care vând bălegar de elefant la prețuri exorbitante. Există o întreagă agitație în jurul acesta”, a spus el.
 
Ministrul Sănătății Kalumbi Shangula a declarat că Covid-19 nu are în prezent nici un leac cunoscut.
 
„Dacă cineva pretinde ca atare, aceasta trebuie tratată ca o afirmație falsă”, a declarat el pentru ziarul namibian.
 
Unii vindecători tradiționali spun că bălegarul de elefant are proprietăți vindecătoare, inclusiv pentru tratarea durerilor de cap, durerilor de dinți și sinusurilor blocate. Susținerea că poate vindeca COVID-19 este o nouă tendință în aprecierea proprietăților sale.
 
Națiunea sud-vestică africană, care inițial a câștigat laude pentru că a izolat răspândirea coronavirusului, vede acum o creștere mult mai rapidă a noilor infecții.
 

 

Vedere aeriană a capitalei Namibia la apus - Windhoek, NamibiaWindhoek, Namibia

Capitala sa Windhoek a depășit recent orașul-port Walvis Bay ca epicentru al virusului, iar acum are 4.344 de cazuri confirmate și 36 de decese, potrivit celui mai recent raport oficial.

Cele mai citite

Camera de Comerț și Industrii a României, mesaj viral în online: „Je suis Ciucă”

Un mesaj publicat, miercuri, de Camera de Comerț și Industrii a României a ajuns viral în online: „Camera de Comerț și Industrie a României...
00:01:25

Familia Trump este suspectată de fraudă în afaceri

Procurorul general al statului New York a acuzat afacerea de familie a lui Donald Trump că a denaturat în mod repetat valoarea activelor sale,...

Celebrul actor John Malkovich a fost dat afară de la un hotel din Veneția din cauza certificatului verde expirat

Actorul John Malkovich a fost refuzat de un hotel de lux din Veneția, unde rezervase un apartament, din cauza certificatului verde expirat. El nu și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă