20 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalMoș Crăciun se scufundă pentru a hrăni rechinii la un acvariu din...

Moș Crăciun se scufundă pentru a hrăni rechinii la un acvariu din Budapesta

Un acvariu din Budapesta, Ungaria și-a propus să răspândească bucuria de Crăciun pentru cei patru rechini, diverși pești și clienți, îmbrăcându-și scafandrii în Moș Crăciun.

Scafandrii au instalat și un mic brad de Crăciun pe fundul acvariului de 1,4 milioane de litri și l-au decorat cu scoici. Directorul acvariului a spus că tradiția a început în urmă cu câțiva ani, iar scafandrii oferă un adevărat spectacol pentru clienți. Imaginile cu Moș Crăciun care se scufundă pentru a hrăni rechinii au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Scafandrii îmbrăcați în Moș Crăciun hrănesc rechinii la un acvariu din Budapesta

Deși bradul de Crăciun este adesea răsturnat de rechini, scafandrii îl ajustează de fiecare dată. Cei patru rechini și pești primesc și hrană suplimentară pentru sezonul sărbătorilor. Bradul de Crăciun rămâne în acvariu până la sfârșitul sezonului, ținând ocupați atât peștii, cât și scafandrii. Oamenii se pot bucura de această tradiție la Tropicarium Shark Zoo din Budapesta, Ungaria.

Biologul și scafandrușul David Derbak a spus că rechinii se bucură în fiecare an de „vizita” lui Moș Crăciun și arată un interes și mai mare pentru costumele viu colorate.

„Sunt interesați de pălăriile și hainele noastre și sunt surprinși pentru că nu în fiecare zi văd oameni îmbrăcați așa mergând la ei”, a spus Derbak.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un simulator de reactor nuclear va fi instalat la Universitatea Politehnica

Un simulator de reactor nuclear, oferit de Statele Unite, va fi instalat la Universitatea Politehnica din București. Această inițiativă face parte din Programul FIRST...

Djokovic, debut cu dreptul la Roland Garros

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi deţinătorul trofeului, s-a calificat fără probleme în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros,...

Procurorii l-au reținut pe fostul președinte Igor Dodon. Este acuzat de corupție și trădare

Procurorii din Republica Moldova l-au reținut pe fostul președinte al țării, Igor Dodon. Procurorul general interimar al Republicii Moldova, Dumitru Robu, a confirmat această...
Ultima oră
Pe aceeași temă