29.3 C
București
joi, 16 septembrie 2021

Marea Britanie: Pană majoră de curent în Londra

Potrivit autorităților, întreruperea energiei electrice a fost provocată de o avarie a sistemului de transport al energiei. Traficul feroviar a fost perturbat din această cauză, iar traficul rutier din Londra a fost îngreunat deoarece unele semafoare nu funcționează. Energia electrică a fost întreruptă la Aeroportul Newcastle timp de aproximativ 15 minute, dar aeroporturile Heathrow, Gatwick și Luton nu au fost afectate, relatează Mediafax.

„Cunoaștem problema întreruperii alimentării cu energie electrică în anumite părți ale Londrei și în Regiunea Sud-Est”, a informat compania de distribuție UK Power Network. Compania de căi ferate Network Rail a anunțat că toate trenurile care se aflau în circulație la momentul avariei au staționat, iar sistemul de semnalizare a fost repornit. Pasagerii au fost informați că există posibilitatea ca trenurile să înregistreze întârzieri semnificative.

Spitalul din Ipswich a anunțat că a fost afectat de pana de curent și a informat că generatoarele nu au putut fi pornite.

Ultima oră
Pe aceeași temă