13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalManifestații violente în Germania. Ce revendicări au protestatarii

Manifestații violente în Germania. Ce revendicări au protestatarii

 Protestatarii nu purtau măşti şi nu păstrau distanţa. În timpul demonstraţiei au existat ciocniri violente între mulţime şi poliţie.

Poliţia a efectuat mai multe arestări şi a folosit gaze pentru a dispersa persoanele după ce participanţii la demonstraţie au încercat să rupă un lanţ al poliţie, relatează presa germană.

Poliţia a desfăşurat un efectiv numeros fiind solicitate întăriri din din Renania de Nord-Westfalia, Turingia şi Renania-Palatinat.

Organizatorii protestului denumit „Cetăţeni liberi din Kassel – Drepturi fundamentale şi democraţie” au anunţat că la manifestaţie au fost prezenţi până la 17.500 de participanţi.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă