10.1 C
București
vineri, 29 octombrie 2021

Mama, fiica și iubit reținuți pentru complot de vânzare de organe în Madrid

Ofițerii spun că mama, în vârstă de 52 de ani, și fiica, în vârstă de 20 de ani, s-au dus la poliție pentru a acuza iubitul de fraudă, după ce nu a reușit să-l omoare.

Se presupune că i-au dat 7000 de euro pentru a angaja o persoană care să-l ucidă pe partenerul mamei și să-și vândă organele.

Toți trei au fost arestați pentru complot.

Prietenul, în vârstă de 29 de ani, pretindea că este în serviciul de informații al Spaniei, CNI și avea documente false în acest sens. Poliția spune că el le-a spus mamei și fiicei că ar putea să angajeze un coleg care să efectueze lovitura.

Într-o altă întorsătură, fiica a afirmat că partenerul mamei sale le-a fraudat în mod repetat, în valoare totală de 60.000 € – suma pe care au sperat să o restituie prin vânzarea organelor sale.

Partenerul mamei este declarat în siguranță și în stare bună de sănătate.

Agenția de știri Efe din Spania raportează că printre documentele false ale prietenului fiicei se află un CV în care se pretinde că este un colonel-locotenent în CNI, calificat cu arme de foc și arte marțiale, instruit în crime și interogări vizate și expert în limbi străine, inclusiv Bengaleză și Hawaiiană.

Cei trei nu au dosare penale la poliției. Dar acum poliția verifică, de asemenea, dacă prietenul a comis o fraudă anterioară, prezentând ca agent CNI.

Ultima oră
Pe aceeași temă