24.4 C
București
joi, 18 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalBreaking/ Kamala Harris este alegerea lui Joe Biden pentru vicepreședinte

Breaking/ Kamala Harris este alegerea lui Joe Biden pentru vicepreședinte

Ce trebuie să știți
Joe Biden, prezumtivul candidat democrat la președinție, a ales-o pe Kamala Harris ca parteneră de candidatură.
Timp de luni de zile, comitetul de căutare al lui Biden a bătut recordul la înregistrări și la realizat interviuri înainte de a prezenta o listă de finaliști fostului vicepreședinte.
Biden și Harris vor accepta în mod oficial nominalizările democraților în timpul convenției partidului care va avea loc săptămâna viitoare.

Dl Biden, prezumtiv democrat candidat la președinție, a descris-o pe Harris ca fiind „unul dintre cei mai buni funcționari publici ai țării” într-un tweet în care își anunța decizia marți.

„Pe vremea când Kamala era procuror general, ea lucra îndeaproape cu Beau”, a scris el, referindu-se la fiul său, Beau Biden, care a lucrat cu Kamala Harris în timp ce era procurorul general al Delaware. Am privit cum au luat la rost băncile mari, au ajutat muncitorii și au protejat femeile și copiii de abuzuri. Am fost mândru atunci și acum sunt mândru să o am ca parteneră în această campanie”.

Cei doi vor apărea împreună miercuri în Wilmington, Del., pentru a face remarci „despre colaborarea pentru a restabili sufletul națiunii și pentru a lupta pentru familiile muncitoare pentru a duce țara mai departe”.

,,Dl Biden a selectat-o pe doamna Harris dintr-un grup de potențiali colegi, care a inclus, de asemenea, pe fostul consilier de securitate națională a lui Obama, Susan Rice, Rep Karen Bass (D., Calif.), Guvernatorul de Michigan Gretchen Whitmer, senatooarea Elizabeth Warren (D., Mass.) și senatorul Tammy Duckworth (D., Ill.).” Anunță Wall Street Journal.

Cele mai citite

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru centrul și sud-estul Europei

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru centrul și sud-estul Europei, în cadrul proiectului denumit ClusterPower. Compania românească este Arctic Stream, integrator de infrastructură...

Rectificarea bugetară, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de astăzi proiectele de ordonanţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat pe...

Vămile rămân aglomerate în această perioadă: peste 260.000 de persoane au trecut ieri prin punctele de frontieră

Aproximativ 261.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 63.000 mijloace de transport au efectuat ieri formalităţile de control (atât pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă